Про гостьову лекцію, проведену для студентів спеціальності 071 “Облік і оподаткування” спеціалістом Центру надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC)

22.11.2023 | 15:16

21 листопада 2023 р. для студентів 4 курсу освітньої програми «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на платформі Google Meet відбулася гостьова онлайн лекція, проведена спеціалістом Центру надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC) на тему «Аудиторські докази».
Зі студентами працювала випускниця економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, Team Leader Христина Лесюк.
Під час лекції студенти поглибили свої знання з питань практики аудиту щодо роботи з аудиторськими доказами на кожній стадії аудиту, визначення їх якісних параметрів, впливу якості аудиторських доказів на величину аудиторського ризику, використання професійного скептицизму при формуванні робочих документів. У межах гостьової лекції студенти мали можливість ознайомитися із прикладними програмними продуктами, які використовує Центр надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC) у практичному аудиті та консалтингу.
Доцент кафедри обліку і аудиту Бандура З.Л. та студенти-обліковці 4 курсу активно брали участь в обговорені питань, пов’язаних з особливостями вибору і методами збору аудиторських доказів у практиці аудиту, формуванні аудиторських робочих документів.
Дякуємо Христині Лесюк за актуальні та змістовні знання з практики аудиту, зокрема й щодо можливостей розширення цифрових компетенцій аудитора.
Продовжуємо тісну співпрацю з Центром надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC).