Про гостьову онлайн-лекцію на тему «Цифровий аудит» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

27.04.2023 | 08:59

26 квітня 2023 р. в рамках співпраці економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка з Центром надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers»  (PwC) на платформі Google Meet відбулась гостьова онлайн-лекція на тему «Цифровий аудит» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Студенти у межах вивчення нормативної дисципліни циклу професійної та практичної підготовки «Організація і методика аудиту» мали можливість долучитися до цікавої та інформативної лекції, яку прочитала спеціаліст Центру надання консультаційних послуг (Львівська філія) ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers» (PwC) Ксенія Корнієнко.
Під час лекції студенти мали можливість детально розібрати основні етапи запровадження і переваги застосування цифрових інструментів в аудиті, ознайомитися з основними прикладними програмними продуктами, що застосовуються в процесі аудиторських процедур, обговорили вимоги до цифрових компетенцій спеціалістів для побудови успішної кар’єри в аудиті. Доцент кафедри обліку і аудиту Бандура З.Л. та студенти активно прийняли участь в обговорені цифрових технологій в аудиті, проблеми і перспективи діджиталізації аудиторських аналітичних процедур.
Дякуємо Ксенії Корнієнко за змістовну та цікаву зустріч, сподіваємось і на подальшу співпрацю з Центром надання консультаційних послуг ТзОВ «Pricewaterhouse Coopers» (PwC).