Про гостьову зустріч-лекцію від стейкхолдера – ДПС у Львівській області – на тему «Трансфертне ціноутворення» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” в межах укладеного Меморандуму про співпрацю між Університетом та ДПС України

09.05.2023 | 15:32

✅9 травня 2023 року в рамках вивчення навчального курсу «Оподаткування юридичних і фізичних осіб» (лектор – доц. Віра Кміть) та в контексті співпраці зі стейкхолдером відбулась вже друга гостьова лекція у поточному семестрі на тему «Трансфертне ціноутворення».

🔶Дякуємо лектору – Гарасим’як Олені Богданівні, начальнику управління трансфертного ціноутворення ГУ ДПС у Львівській області – за цікаву розмову, нові знання, змістовні кейси, важливі інструменти та інсайти про особливості трансфертного ціноутворення.
🔄Учасники онлайн-зустрічі – студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа, та страхування”, а також викладачі кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту (Ірина Приймак та Ольга Грін) активно долучилися до дискусії, мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді на них, а також оцінити результати роботи підрозділу ДПС, що моніторить та досліджує механізм формування трансфертної ціни.
🔷Нагадаємо, що перша зустріч зі стейкхолдером відбулася 28 березня 2023 року.

🔅Висловлюємо щиру вдячність за тривалу та плідну співпрацю начальнику управління персоналу ГУ ДПС у Львівській області Остапишин Зоряні Володимирівні та сподіваємось на подальші зустрічі.