Про підвищення кваліфікації викладачів кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту за програмою «Штучний інтелект – майбутнє освіти», що була організована ГО «Прогресильні» за сприяння Експертного комітету з питань розвитку ШІ при Мінцифрі України

09.12.2023 | 18:48

✅7-11 листопада 2023 р. відбувся освітній курс для освітян «Штучний інтелект – майбутнє освіти», що реалізовувався ГО «Прогресильні» у співпраці з Експертним комітететом з питань розвитку штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації України.
🔷 Упродовж курсу учасники мали 1️⃣3️⃣ захопливих зустрічей з різними спікерами – провідними фахівцями в галузі штучного інтелекту, які щиро ділилися своїми знаннями та власним досвідом: від базових концепцій ШІ🌐 до нюансів його використання в освітньому процесі.
🔶 Вітаємо доценток кафедри Віру Кміть та Ірину Приймак із успішним завершенням навчання та отриманням сертифікатів з підвищення кваліфікації (30 год / 1 ЄКТС).
☑️Отримані знання сприятимуть професійному зростанню викладачів, а опановані інструменти домопожуть впроваджувати інноваційні підходи у сфері освіти для здобувачів 🧑‍🎓👩‍🎓 ОПП «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».