Про участь доцентки кафедри обліку і аудиту Ганни Головчак у програмі міжнародної академічної кредитної мобільності Erasmus+ КА1 в Шяуляйському університеті прикладних наук (Литва)

25.05.2024 | 08:23

Доцентка кафедри обліку і аудиту Ганна Головчак з 13.05.2024 по 17.05.2024 взяла участь у програмі міжнародної академічної кредитної мобільності Erasmus+ КА1 в Шяуляйському університеті прикладних наук (Литва).

В перший день візиту доцентка Головчак Г.В. представила презентацію про Львівський університет та економічний факультет, культурні та освітні особливості України та Львівського університету зокрема. Протягом терміну мобільності Ганна Головчак провела лекції для студентів освітніх програм «Міжнародний бізнес» та «Бізнес і адміністрування» на теми «Digital accounting in Ukraine and Lithuania» and «Reporting of companies on sustainable development and ESG», були відвідані факультети та майстер-класи у Шяуляйському університеті та його соціальних партнерах, зокрема інклюзивному центрі для людей з особливими потребами.

Також було проведено зустрічі з ректором, доктором Ліною Тамутієне, викладачами та адміністрацією університету, зокрема з головою Департаменту бізнесу і обліку, доктором Ерікою Йонускієне та головою Департаменту менеджменту та комунікацій, доктором Розою Поцевіцієне, на яких обговорили питання подальшої академічної співпраці між департаментами та налагодження наукових зв’язків між Департаментом бізнесу і обліку Шяуляйського університету прикладних наук та кафедрою обліку і аудиту Львівського національного університету імені Івана Франка.

Подяка гостинній Литві і литовським партнерам за підтримку і насичену програму візиту!