Про участь професора кафедри обліку і аудиту, д.е.н. Наталії Струк у міжнародному вебінарі на тему «Управління ризиками підприємства в умовах 4-ї промислової революції»

21.07.2023 | 20:53

19 липня 2023 року професор кафедри обліку і аудиту, д.е.н. Наталія Струк взяла участь у міжнародному вебінарі (платф. Zoom) на тему «Управління ризиками підприємства в умовах 4-ї промислової революції».

Досвідчений спікер, лауреат премії CIMA Excellence Award, професор обліку Таnkiso Моlоi, продемонстрував роль сучасного управлінського обліку в керуванні ризиками. Кейси великих компаній дали змогу ознайомитися зі стратегіями їх розвитку в умовах новітніх технологій 4-ї промислової революції. Аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища виникнення таких ризиків дали змогу виокремити сценарії їх передбачення та усунення.

Дякуємо Karen Phang і Nataliia Vovchuk за можливість долучитися до цікавого та насиченого науково-практичного глобального академічного діалогу! Одержаний досвід сприятиме розвитку науково-практичних навиків у студентів, які навчаються за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».