Про участь студентки кафедри обліку і аудиту Стахів Каріни у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

16.06.2023 | 21:23

Раді повідомити, що студентка четвертого курсу економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, тепер уже бакалавр обліку і оподаткування Каріна Володимирівна Стахів взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», організованому Національним університетом «Чернігівська політехніка». Вона підготувала наукову роботу на тему «Релевантність облікової інформації, як аналітичний інструментарій для ухвалення операційних рішень», яку високо оцінили члени галузевої конкурсної комісії. З-поміж 80 студентських наукових робіт із 46 закладів вищої освіти Каріну нагородили грамотою за глибокий аналітичний підхід до розв’язання практичного завдання.
Вітаємо Каріну Стахів і її наукового керівника Наталію Струк із такою відзнакою! Бажаємо нових успішних наукових проектів!

rhdr