Про участь у Конкурсі перспективних лідерів CGMA 2020

13.07.2020 | 12:27

Кафедра обліку і аудиту з приємністю інформує про участь Львівського національного університету імені Івана Франка у Конкурсі перспективних лідерів CGMA 2020 (CGMA Emerging Leaders Competition 2020), який організовано нашим партнером – Привілейованим Інститутом Управлінських Бухгалтерів (CIMA). Цей щорічний бізнес-конкурс заохочує студентів університетів до занурення у сучасний діловий світ, до проявлення талантів та отримання кращого розуміння і навичок, які їм потрібні для розбудови успішної кар’єри у бізнесі та фінансах.
Конкурс перспективних лідерів CGMA (CGMA Emerging Leaders Competition) у 2020 році проводиться в Європі вперше. Майже 30 університетів з 10 країн (Польща, Україна, Болгарія, Румунія, Чехія, Словаччина, Грузія, Казахстан, Азербайджан та Росія) та понад 100 команд візьмуть участь у цьогорічному змаганні.
Львівський національний університет імені Івана Франка у конкурсі представлятимуть студенти спеціальності “Облік і оподаткування” у складі двох команд:
1. “LembergTeam”: студенти 3 курсу Барабаш Анастасія (капітан команди), Чорна Олена, Ганусик Анастасія, Франчук Марія.
2. “Professionals”: студенти 2 курсу Мостовенко Анна (капітан команди), Савуляк Соломія, Скіш Іванна, Дзюбинська Анастасія.
Перший тур конкурсу відбудеться 24 липня 2020 року.
Члени журі:
1. Струк Наталія Семенівна, д.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту.
2. Попівняк Юлія Михайлівна, к.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту.
3. Федечко Анастасія Орестівна, Senior Payroll Accountant, Nestle Business Services Lviv.
Другий тур: перший тиждень жовтня 2020 року
Заключний раунд: кінець жовтня або початок листопада 2020 року
Заключний раунд відбудеться наживо у Варшаві (Польща) серед трьох найкращих команд перспективних лідерів. Одна з команд буде оголошена чемпіоном серед перспективних лідерів CGMA (CGMA Emerging Leaders Champion). Призи командам-переможцям будуть присуджуватися на різних етапах змагання. Вони включають, наприклад, стажування та пропозиції щодо роботи, сертифікати участі, доступ до онлайн-курсів та електронні гаджети загальною вартістю 5000 доларів США.
Прес-релізи щодо конкурсу і його значення для студентства Європи:
на сайті CIMA
Укрінформ