Про участь викладачів кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту у вебінарі про найкращі закордонні практики освітнього процесу.

25.04.2023 | 10:59

24 квітня 2023 року кафедра фінансів, грошового обігу і кредиту економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (доцентки Віра Кміть та Ірина Приймак) взяли участь у вебінарі «Забезпечення якості онлайн-освіти», організованому Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти спільно з глобальною організацією Quality Matters (QM).
QM — американська організація, яка є лідером у сфері забезпечення якості в онлайн та інноваційних цифрових середовищах викладання і навчання.
Спікери QM — найкращі експерти, що мають досвід у проведенні досліджень онлайн-навчання найуспішніших у цій сфері закладів освіти з США та інших країн.
Під час заходу розглядалися основні компоненти та кращі практики онлайн-навчання, а саме:
* проєктування/вдосконалення студентоцентрованих цифрових навчальних середовищ;
* дистанційне залучення студентів;
* онлайн-оцінювання;
* забезпечення успіху студентів.
Отриманий досвід дозволить покращити студентоцентрований підхід в освітньому процесі, сприятиме підвищенню мотивації і забезпеченню результативності в умовах навчання онлайн за спеціальністю 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”.