Про участь викладачів кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту у вебінарі “СУПЕРГЕРОЙ В ТОБІ: психологічна стійкість” у рамках співпраці з бізнесом.

30.08.2023 | 11:54

✅ 22 серпня 2023 р. у рамках співпраці з бізнесом відбувся вебінар “СУПЕРГЕРОЙ В ТОБІ: психологічна стійкість”, в якому взяли участь доцентки кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Віра Кміть та Ірина Приймак.
🔷Звісно, справжні супергерої зараз у пікселі, а кожен з нас має активно допомагати захисникам і робити все, що в його силах аби наближувати Перемогу України. Робота викладача є важливою, але, одночасно, забирає багато зусиль та ресурсів. Саме тому дуже важливо перед новим навчальним роком підзарядити свої «батарейки» енергією, новими знаннями та корисними навичками.
🔶Спікер заходу – керівник сектору індивідуальних форм навчання ОККО, HR з 16 річним досвідом у навчанні, оцінці та розвитку персоналу, психолог, провідник практик життєстійкості та напрямку wellbeing – Бур’янов Артем.
На вебінарі обговорювалися актуальні питання щодо вміння регулювати емоції, відновлювати ресурси та зберігати власну енергію:
🔸Психологічна стійкість: визначення понять та актуальність у наші дні
🔸Компоненти психологічної стійкості та шлях їх плекання
🔸Цінності як фундамент стійкості людини
🔸Практична частина – від теорії до практик
📂 Отримані знання, практичні кейси та поради дозволять в нинішній непростий час справлятися зі своїми емоціями та своєчасно відновлювати внутрішню енергію, а, отже, на належному професійному рівні надавати освітні послуги студентам спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».