Про участь викладачів кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту у вебінарі «Внутрішній аудит в Україні: адаптація до нових правил і викликів в умовах стрімких змін», організованому Агентством з МСФЗ

21.05.2023 | 19:05

✅17 травня 2023 р. викладачі кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту (Віра Кміть) відвідали вебінар «Внутрішній аудит в Україні: адаптація до нових правил і викликів в умовах стрімких змін», організованому Агентством з МСФЗ.
🤝Агентство з МСФЗ є партнером програми Fearless Girls, яка допомагає українським жінкам-фінансисткам знаходити нові професійні можливості та поглиблювати наявні знання.
🔷Спікер заходу – Ірина Чумакова – директор з внутрішнього аудиту і комплаєнсу Агентства з МСФЗ, експерт Світового банку з питань внутрішнього контролю та управління ризиками.
🔶На вебінарі обговорювалися актуальні питання організації та функціонування служби внутрішнього аудиту:
👉🏻 огляд результатів Глобального дослідження найвищих ризиків, головні тренди впливу цих ризиків і ключові висновки для українських компаній з погляду керівників служби внутрішнього аудиту;
👉🏻 TOP-10 ризиків для команд внутрішнього аудиту, які слід розглянути і включити до плану на 2023 рік та наступне десятиріччя;
👉🏻 наслідки впливу актуальних ризиків і заходи реагування на них за допомогою можливостей та інструментів внутрішнього аудиту в українських компаніях.
📂 Отримані знання, практичні кейси та поради дозволять покращити якість освітнього процесу та сприятимуть оновленню навчального курсу «Фінансовий аудит» для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».