Про участь викладачів кафедри фінансів, грошового обігу та кредиту в освітньому online-інтенсиві «7 днів прогресильності. Як організувати сучасне освітнє середовище» від ГО «Прогресильні»

19.10.2023 | 16:18

✅ З 9 по 15 жовтня 2023 року викладачі кафедри фінансів, грошового обігу та кредиту Віра Кміть та Ірина Приймак, як члени ГО «Прогресильні», успішно пройшли освітній online-інтенсив «7 днів прогресильності. Як організувати сучасне освітнє середовище» та отримали сертифікати (1 кредит ЄКТС) про підвищення кваліфікації.
🔷 Навчання викладача – це ключ до постійного особистого розвитку, це нові знання та навички, що сприятимуть покращенню якості освітнього процесу.
Під час вебінарів учасники мали змогу ознайомитись із низкою корисних викладацьких методик та прогресивних освітянських тем, потестити отриману інформацію на практиці та, зокрема, дізнатись:
➡️Навіщо потрібні енерджайзери в освітньому процесі?
➡️Чому рейтинги університетів важливі?
➡️Як викладачу захистити свою інтелектуальну власність?
➡️Як цікаво візуалізувати освітній контент?
➡️Як розвинути навички емоційного лідерства?
➡️Як досягти успіху через викладацьке лідерство?
➡️Як стаорити безпечний медіапростір в освіті?
➡️Як комунікувати прогресильно?
➡️Як впровадити неформальну освіту в формальній установі?
🔶 Доцентки кафедри дякують організаторам ГО «Прогресильні» за емоційно-позитивний тиждень, насичений професійно важливою інформацією, інструментами та інсайтами від авторитетних і досвідчених спікерів.
До наступної зустрічі в колі однодумців та прогресильних освітян🤗