Про захист курсових як наслідок плідної колаборації кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту та кафедри статистики

30.05.2023 | 14:48

✅29 травня 2023 року відбувся захист курсових робіт студентів групи Ект-31 спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації «Економічна аналітика та бізнес-статистика» (наукові керівники – викладачі кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту – Віра Кміть та Володимир Плиса).
📗Курсова як вид самостійної навчально-наукової роботи студента з елементами дослідження мала на меті закріплення, поглиблення й узагальнення знань, здобутих за час навчання за освітньо-професійною програмою «Економічна аналітика та бізнес-статистика», а також вивчення у попередньому семестрі дисципліни «Фінанси».
Під час захисту студенти презентували результати наукових досліджень, що стали здобутком семестрової роботи над вирішенням конкретних фахових завдань.
🔷Дякуємо завідувачу кафедри статистики професору Семену Матковському за сприяння при підготовці курсових робіт та вирішенні поточних проблем, а також доцентці Ауріці Миронюк за співпрацю і участь в роботі комісії.
🔶Вітаємо студентів із успішним захистом курсових робіт! Бажаємо успіхів у навчанні та реалізації нових наукових звершень!