Про засідання студентського наукового гуртка «Облік і оподаткування»

04.01.2024 | 23:04

04 січня 2024 року відбулось перше координаційне засідання студентського наукового гуртка «Облік і оподаткування», в якому взяли участь викладачі кафедри обліку і аудиту та студенти спеціальності 071 “Облік і оподаткування” I-IV курсів.

Відкрив засідання з вітальним словом завідувач кафедри обліку і аудиту, д.е.н., проф. Раделицький Юрій Орестович. Він зазначив, що наукова робота студентів є важливою частиною розвитку здобувачів освіти та наголосив на актуальності роботи гуртка з метою організації наукової діяльності, залучення студентів до виконання науково-дослідних робіт, розвитку наукового мислення й творчого підходу до вирішення теоретичних і прикладних проблем з обліку, аналізу, аудиту й оподаткування та формування наукового внеску у розвиток економіки і повоєнної відбудови нашої країни.

Протоколом засідання кафедри обліку і аудиту затверджено Положення про студентський науковий гурток «Облік і оподаткування» та призначено його керівницею на 2023/2024 навчальний рік к.е.н., доцентку кафедри обліку і аудиту Головчак Ганну Василівну.

На засіданні гуртка присутніх студентів було ознайомлено з Положенням про гурток та надано роз’яснення щодо вступу та умов членства, вимог до написання студентських наукових робіт, тез та статей.

За результатами координаційного засідання гуртка вирішено затвердити План наукової роботи гуртка «Облік і оподаткування» на 2023/2024 н.р. та доручити науковому керівнику, доцентці Головчак Ганні Василівні, зібрати пропозиції від студентів, які вступили до гуртка, щодо обрання Старости гуртка на наступному засіданні в онлайн-режимі в програмі Microsoft Teams.