Продовжуємо співпрацю з Львівською філією LLC «PricewaterhouseCoopers» (PwC)!

26.05.2023 | 01:18

Продовжуємо співпрацю з Львівською філією LLC «PricewaterhouseCoopers» (PwC)! 25 травня 2023 року о 10 год. 10 хв. для студентів третього курсу бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на платформі «Google Meet» відбулася гостьова лекція випускниці економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Марії Боднар (Senior Associate| Tax and Legal Services of PwC Service Delivery Center) на тему «Особливості регулювання трансфертного ціноутворення в Україні в контексті податкового і митного контролю».
У межах нормативної навчальної дисципліни «Управлінський облік» під час вивчення основних засад, організації та методики обліку за центрами відповідальності, оцінки показників їх діяльності, – студенти, після теоретичного ознайомлення із основами трансфертного ціноутворення на попередньому лекційному занятті (проф., д.е.н. Струк Н.С.), продовжили вивчати прикладні аспекти й особливості регулювання трансфертного ціноутворення в Україні в контексті податкового і митного контролю із Марією Боднар.
Дякуємо за змістовну презентацію лектору! Адже досвід фахівця компанії, яка входить до Великої четвірки аудиторських компаній світу – цікавий і вкрай доречний для засвоєння студентами вивченого матеріалу. Дякуємо за поради і організаційний супровід заступникові декана економічного факультету з навчально-методичної роботи, доценту кафедри інформаційних систем у менеджменті, к.е.н. Голубник Ользі Романівні!