Проєкт “Підприємницький університет”

08.02.2021 | 19:42

У весняному семестрі 2020-2021 н.р. економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка долучається до проєкту “Підприємницький університет”, запровадженого Стартап-інкубатором YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Дія.Бізнес та Українським фондом стартапів.

У межах проєкту викладачі кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Назар Демчишак та Наталка Пайтра інтегрують курс “Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами” до матеріалів викладання нормативної дисципліни «Інвестування» (для студентів третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування») та загальноуніверситетської вибікової дисципліни «Start-up економіка: теорія та практика» (для студентів другого курсу бакалаврату).

Програма курсу пройшла рецензування міжнародних партнерів та експертів: Університету Штату Північна Кароліна (США), Університету Тарту (Естонія), Стартап-акселератору Тель-Авівського Університету (Ізраїль).

Під час вивчення курсу студенти матимуть можливість створити власні стартап проєкти та подати їх на участь у конкурсі стартапів. Найкращі команди отримають індивідуальну менторську підтримку від YEP, Дія.Бізнес, Українського фонду стартапів, Cisco, OKKO, Genesis, REACTOR.UA, TechUkraine та інших партнерів проекту.

Ініціативи YEP реалізуються за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.