Робоча зустріч з представниками компанії Nestle Business Services Lviv у рамках он-лайн засідання кафедри статистики економічного факультету Львівського університету

20.03.2021 | 17:30

19 березня 2021 р. у рамках он-лайн засідання кафедри статистики економічного факультету Львівського університету відбулася робоча зустріч з представниками компанії Nestle Business Services Lviv (NBS Lviv).

Ця компанія активно підтримує студентів і випускників у здобутті першого професійного досвіду. З цією метою було створено NBS Академію та NBS Академію Поліглот (для студентів, які володіють додатковою іноземною мовою, крім англійської).

Мета зустрічі викладачів кафедри статистики з NBS Lviv–визначення ефективних напрямів співпраці в удосконаленні змісту та організації підготовки фахівців за ОП «Економічна аналітика і бізнес-статистика», «Економіка і правове регулювання в бізнесі».

На зустрічі компанію NBS Lviv представляли:
• Олена Сафронова, керівник відділу з рекрутингу персоналу;
• Богдан Кравченко, старший фахівець з аналізу інформаційних мереж;
• Андрій Рубцов, фахівець із рекрутингу персоналу.

За результатами робочої зустрічі погоджено конкретні формати співпраці. У найближчій перспективі – 25 березня 2021 року о 10.10 відбудеться зустріч представників компанії Nestle Business Services Lviv із студентами на тему «Кар’єрні можливості в Nestle Business Services Lviv».

Під час презентації, спеціалісти відділу управління персоналом поділяться:
• Цікавими фактами з історії міжнародної корпорації Nestle
• Специфікою роботи аутсорсингового центру
• Актуальними можливостями для стажування та працевлаштування.

Напрямки стажування: адміністрування даних персоналу, бухгалтерські операції, підтримка постачань, опрацювання замовлень клієнтів.

Основні вимоги: вміння швидко навчатися, аналітичні здібності, робота в команді, англійська мова на середньому рівні, знання інших мов буде перевагою.

Посилання на зустріч буде розміщене з 23 березня на FB-сторінці кафедри https://www.facebook.com/analytics.lnu.franka
Запрошуються усі бажаючі студенти!