Розпорядження декана №46 від 13.05.2024 р. про нарахування додаткових балів до рейтингового бала студентів за участь у науковій, науково-технічній, громадській та спортивній діяльності

13.05.2024 | 15:57

До уваги студентів економічного факультету бюджетної форми навчання та керівників студентських організацій!

Просимо ознайомитись із розпорядженням декана №46 від 13.05.2024 р. про нарахування додаткових балів до рейтингового бала студентів за участь у науковій, науково-технічній, громадській та спортивній діяльності.

Зверніть увагу на те, що відповідно до цього розпорядження студенти економічного факультету, які претендують на додатковий бал за участь у науковій, науково-технічній, громадській та спортивній діяльності, до 31 травня 2024 р. подають у деканат (проспект Свободи, 18; к. 207) на розгляд Стипендіальної комісії економічного факультету заяву та відповідні документи, що підтверджують їхні досягнення.

Примітка: копії статей у фахових виданнях та тез доповідей на конференціях, які проводились за межами економічного факультету Львівського університету, повинні містити також титульну сторінку та зміст збірників.

Правила призначення академічних стипендій у Львівському національному університеті імені Івана Франка

Бланк заяви