Студентка економічного факультету Тетяна Синя серед переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз»

05.07.2023 | 01:48

Студентку третього курсу економічного факультету Львівського університету, яка навчається за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» Тетяну Синю нагороджено дипломом І ступеня Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз» (науковий керівник – професор кафедри обліку і аудиту, д.е.н. Наталія Струк).

Конкурс проведено упродовж травня-червня 2023 року відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України на базі Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький), для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями/освітніми програмами галузі знань 07 «Управління та адміністрування» (https://ef.kntu.kr.ua/news/creative_competition.html).

Мета Конкурсу – створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, залучення, заохочення та підтримки наукової й творчої роботи здобувачів вищої освіти, стимулювання їх інтересу до науково-дослідницької діяльності, формування сучасного наукового та професійного світогляду майбутніх фахівців з урахуванням змін та перетворень, які відбуваються у сфері інформаційного забезпечення управлінської діяльності.

Конкурс відбувався у два етапи:
І етап – підготовка наукових робіт. На розгляд Конкурсної комісії надійшло 45 робіт з провідних закладів вищої освіти України;
ІІ етап – проведення підсумкової науково-практичної конференції в он-лайн режимі, у якій взяли участь автори 15 найкращих студентських наукових робіт.

Наукову роботу Тетяни Сивої на тему “Облік і особливості оподаткування роялті на підприємстві” було високо оцінено авторитетною Конкурсною комісією і відзначено дипломом І ступеня.

Дякуємо оргкомітету та конкурсній комісії за високий рівень організації конкурсу у непростих умовах війни та об’єктивне фахове оцінювання робіт!

Вітаємо Тетяну Синю і її наукового керівника Наталію Струк з високими результатами! Бажаємо їм нових наукових здобутків, успіхів у навчанні та професійній діяльності!