Студентка IV курсу ОП «Бізнес-економіка» Ірина Федорович перемогла у конкурсі “Гроші та добробут у моїй країніˮ організованим Національним Банком України в межах Global Money Week.

08.05.2023 | 17:17

Вітаємо Ірину-Марію Федорович, студентку IV курсу ОП «Бізнес-економіка» Економічного факультету Львівського Університету імені Івана Франка та її наукових консультантів доц. Ільків Н.В. та доц. Майовець Я.М. з перемогою у конкурсі “Гроші та добробут у моїй країніˮ у третій категорії  “Сеньйори” (студенти), організованим Національним Банком України в межах Global Money Week.

Global Money Week – це світова ініціатива, яка присвячена фінансовій грамотності дітей та молоді. Кожного року мільйони дітей, студентів у всьому світі беруть участь у заходах, що підвищують їх фінансову грамотність.

Завданням студентів було запропонувати та обґрунтувати свої ідеї на тему: “Як підвищити рівень фінансової обізнаності серед молоді України”. Ірина підготувала проєкт – конкурс “Фінансовий гуруˮ, який став кращим серед 449 конкурсних робіт з усієї України.

Переможець отримала можливість стажуватися в управлінні зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України, під час якого вони зможуть спробувати втілити в життя запропоновані ідеї а також грошовий приз.

Ірина – чудовий приклад того, як молодь може використовувати свої знання та творчість для досягнення успіху та підвищення фінансової грамотності серед своєї спільноти. Її проект “Фінансовий гуру” став важливим кроком у напрямку створення більш фінансово грамотного та розуміючого світу.

#GMWUkraine2023 #GMW2023 #Бізнесекономіка #Бізнес_економіка