Студентка спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Тетяна Синя нагороджена дипломом І ступеня Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз»

23.06.2023 | 19:49

Студентка третього курсу економічного факультету, яка навчається за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» Тетяна Синя нагороджена дипломом І ступеня Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз» (науковий керівник – професор кафедри обліку і аудиту, д.е.н. Наталія Струк). Конкурс проведений відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України № 21/08-590 від 13.04.2023 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький), для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями/освітніми програмами галузі знань 07 «Управління та адміністрування» (https://ef.kntu.kr.ua/news/creative_competition.html).
Дякуємо організаторам за високий рівень проведеного конкурсу, сприяння розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, заохочення до наукової і творчої роботи здобувачів вищої освіти, стимулювання їх інтересу до науково-дослідницької діяльності, формування сучасного наукового та професійного світогляду майбутніх фахівців з урахуванням змін та перетворень, які відбуваються у сфері інформаційного забезпечення управлінської діяльності!
Вітаємо Тетяну Синю і її наукового керівника Наталію Струк з високими результатами! Бажаємо нових наукових здобутків і надалі розвивати науковий потенціал Львівського університету!