Студенти економічного факультету – переможці трьох всеукраїнських олімпіад з фінансових дисциплін та спеціальностей

17.05.2018 | 10:17

Уже традиційно студенти-фінансисти економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка демонструють високий рівень знань під час всеукраїнських олімпіад, які відбуваються у провідних закладах вищої освіти нашої держави. Цього разу одразу троє студентів гідно представили рідний Університет і вибороли призові місця.

Зокрема, в Одеській державній академії будівництва і архітектури відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування», у якій взяли участь понад 60 студентів із різних ЗВО України. Переможців визначили на основі виконання тестових та розрахункових завдань. Студентка четвертого курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Марта Нагайло за результатами олімпіади виборола третє місце та була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Одночасно у Тернопільському національному економічному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України», у якому взяли участь близько 80 студентів-економістів з усієї країни. За підсумками олімпіади студентка першого курсу магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Юлія Касімова отримала диплом ІІІ ступеня.

Високий рівень знань також продемонстрував студент першого курсу магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Олег Сеник, який здобув третє місце на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит». Олімпіада відбувалась у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця.

Щиро вітаємо студентів Університету, бажаємо їм міцного здоров’я і нових наукових та професійних здобутків!