Студенти освітньої програми «Підприємництво, організація бізнесу та торгівлі» взяли участь у тренінгу «Роль молодіжного та соціального підприємництва у відбудові України»

18.11.2023 | 23:50

08.11.2023 р. у Центрі підтримки підприємництва відбувся тренінг «Роль молодіжного та соціального підприємництва у відбудові України», у якому взяли участь студенти першого курсу ОП «Підприємництво, організація бізнесу та торгівлі». Навчальний тренінг провела бізнес-тренерка, маркетологиня та коучиня з розвитку та налагодження проц есів у бізнесі Анна Чуба.
Під час заходу обговорили низку питань, пов’язаних з основами підприємницької діяльності; створенням власної справи; можливостей реалізації бізнес-ідей за допомогою підприємництва; ролі та особливостей бізнес-планування; сучасним методам побудови маркетингової стратегії; ключовими аспектами впливу молодіжного та соціального підприємництва на економічний розвиток України.
Колектив кафедри економіки підприємства разом зі студентами висловлюють щиру подяку Центру підтримки підприємництва, особливо Анні Чубі, за надзвичайну цікаву, актуальну та практичну тематику тренінгу.
Все буде Україна!