Студенти третього курсу освітньої програми Eкономічна кібернетика представили проект “Затишна оселя”, який виконали на платформі Odoo.

23.06.2022 | 15:18

На сьогодні якісна підготовка фахівців передбачає тісну співпрацю зі стейкхолдерами та впровадження дуальної освіти, як способу навчання теоретичної складової в університеті та практичної частини у наших партнерів із бізнесу.

В межах освітньої програми Економічна кібернетика викладачі кафедри активно співпрацюють із представниками бізнесу та створюють умови для проведення спільних занять та виконання практичних завдань під керівництвом стейкхолдерів.

Таким прикладом є виконання студентами третього курсу завдання із розробки сайту для реалізації створеного ними ж проекту Затишна оселя. Студенти, вивчаючи вибіркову дисципліну Інвестування та його оптимізаційні моделі, згенерували ідею створення неприбуткової організації Затишна оселя, метою якої є формування культури волонтерства та взаємодопомоги в Україні. На різних етапах роботи студенти проаналізували ризики, визначили коло партнерів, цільову аудиторію проекту, структурно описали усі напрямки роботи, розрахували фінансово-економічну ефективність і на завершальному етапі за допомогою платформи Odoo розробили сайт для комунікації із усіма учасниками проекту. Менторами при розробці проекту були доцент кафедри економічної кібернетики та лектор курсу Паславська Ірина Мирославівна та керівник ОСА Україна (Odoo Community Association) Олеся Шевчук.

Із презентацією проекту можна познайомитися ТУТ.

Дякуємо нашим партнерам ОСА Україна та компанії Bjet за співпрацю та мотивацію до пошуку креативних кейсів для навчання студентів.