Студенти освітньої програми «Інформаційні системи у менеджменті» взяли участь у міждисциплінарному студентсько-аспірантському науково-практичному семінарі “Розвиток систем державного та суспільного контролю: виклики санкційної політики, пошук і мобілізація ресурсів”

31.10.2023 | 22:36

27.10.2023 р. на економічному факультеті відбувся міждисциплінарний студентсько-аспірантський науково-практичний семінар “Розвиток систем державного та суспільного контролю: виклики санкційної політики, пошук і мобілізація ресурсів” у якому взяли участь студенти третього курсу освітньої програми “Інформаційні системи у менеджменті”. Подія відбувалася у дистанційному форматі.

Під час заходу обговорили низку питань, пов’язаних з контролем управлінської діяльності та соціальної взаємодії; інформаційно-аналітичним забезпеченням санкційної політики в Україні та країнах-партнерах; міжнародним пошуком активів у системі заходів з обмеження ресурсної бази країни-агресора та відновлення економіки України; удосконаленням методів обліку та пошуку в системі збереження культурної спадщини України; консолідації безпекових активістів у медійному просторі України та світу.