Участь викладачів кафедри економічної теорії у Програмі спільного професійного міжнародного стажування для університетів з трансферу технологій (GUTT.INUP)

02.12.2021 | 14:02
Кафедра економічної теорії долучилася до участі у Програмі спільного професійного міжнародного стажування для університетів з трансферу технологій (GUTT.INUP).
Програма проєкту була надзвичайно насичена та передбачала презентацію роботи підрозділів Вюрцбурзького університету та ознайомлення із регіональними екосистемами стартапів у Франконії (Німеччина), візити до регіональних центрів підприємництва, нетворкінг-сесія з науковцями з Вюрцбурзького університету, серію вебінарів та воркшопів з написання грантів, розробки та обгрунтування ідей, управління проєктами від фахівців з Німеччини
В результаті командної роботи, викладачі кафедри економічної теорії підготували кілька проєктів, які отримали схвальні відгуки від учасників програми. Доцент Ільків Н.В. Ільків Наталія та доц. Майовець Я.М. Yaryna Mayovets презентували експериментально-дослідницький проєкт «Екосвідомість-СТАРТ», який планують за підтримки Львівської міської Ради розпочати весною 2022 р. разом зі студентами Львівського національного університету імені Івана Франка.
Доцент Моряк Т.П. Тетяна Моряк разом з командою презентувала проєкт «Розвиток біоекономіки західного регіону України: виробництво екотари з біодеградабельних полімерів». Даний проєкт передбачає стимулювання розвитку інноваційної інфраструктури та підтримки інноваційної діяльності у сфері виробництва біодеградабельної тари для збереження екосистеми регіонів України.
Велика вдячність організаторам стажування за чудову можливість обміну досвідом та контактами з іноземними партнерами, інформативні й цікаві зустрічі.