Урочисте вручення дипломів випускникам 2022 року магістратури спеціальності 051 “Економіка” освітньої програми Економічна кібернетика

10.02.2023 | 10:08

9 лютого 2023 року в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулось урочисте вручення дипломів випускникам магістратури економічного факультету. Із вітальним словом до випускників звернулись Перший проректор Університету Андрій Гукалюк та декан економічного факультету Ростислав Михайлишин. Привітав магістрів також випускник економічного факультету, перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. Найтепліші слова подяки всьому науково-педагогічному колективу та співробітникам Університету від імені усіх випускників також висловили представники студентів та їх батьків.

Шановні випускники-кібернетики! Ви здобули в Університеті професійні знання та навики, отримали неоціненний досвід самовдосконалення та розвитку,  стали членами наукової  спільноти, пишаємося Вами та бажаємо впевненості в своїх силах, креативності та творчості, витримки та наполегливості у досягненні поставленої мети, чистого та мирного неба в процвітаючій Україні!!!

Запрошуємо наших випускників продовжити навчання в аспірантурі :)