В рамках співпраці кафедри економічної теорії з фахівцями-практиками відбулась онлайн-лекція на тему «Бухгалтерський облік для бізнесу: просто про складне».

04.11.2021 | 18:41
04 листопада 2021 р. в рамках співпраці кафедри економічної теорії економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка з фахівцями-практиками та поглиблення прикладних компетентностей студентів спеціалізації «Бізнес-економіка» відбулась онлайн-лекція на тему «Бухгалтерський облік для бізнесу: просто про складне». Студенти ОП «Бізнес-економіка» мали можливість прослухати надзвичайно цікаву та інформативну лекцію, яку прочитав старший менеджер відділу аудиту Міжнародної аудиторської компанії KPMG Ukraine Гліб Антонов.
Онлайн комунікація студентів з фахівцями прикладної сфери бізнесу сприяє активізації процесу трансформації практичної інформації у знання.
Упродовж лекційного заняття студенти були надзвичайно активними та задавали спікерам численні запитання, які торкалися не лише основних проблем лекції, а й перспектив стажування та працевлаштування в компанії, на які отримали вичерпні відповіді.
Дякуємо Глібу Антонову та Анні Курашовій за змістовну та цікаву зустріч, сподіваємось і на подальшу співпрацю.