В рамках зустрічі з роботодавцем відбулась гостьова лекція з курсу «Господарсько-правове адміністрування» для студентів 1 курсу спеціальності «Менеджмент»

29.04.2024 | 21:41

24 квітня 2024 року відбулася гостьова лекція для студентів першого курсу бакалаврату спеціальності «Менеджмент» в рамках дисципліни «Господарсько-правове адміністрування» (викладач – доц. Анна Грищук).

Запрошеним лектор був Максим Войцеховський, директор, керівник Львівського офісу компанії KPMG. Тема, яку він запрезентував студентам до обговорення: «Особливості укладання договорів: практика компанії KPMG».

Здобувачі мали нагоду послухати з уст дипломованого досвідченого фахівця, практика (Максим Войцеховський за освітою і юрист, й економіст, випускник нашого Університету) окремі нюанси, тонкощі, пов’язані з наповненням господарських договорів, з якими щоденно стикається бізнес, щоб забезпечити більш надійний захист компанії у процесі виконання своїх договірних зобов’язань.

Студенти отримали цінну інформацію, яка зможе стати у нагоді при виконанні ними ІНДЗ з даної дисципліни в частині розробки проєкту визначеного виду господарського договору.

2_5281027186558520703

Висловлюємо щиру вдячність Максиму Войцеховському за виділений час для спілкування зі студентами, за цікаву лекцію і корисні приклади договірної діяльності з практики компанії KPMG.

Сподіваємося на подальшу співпрацю.