Відбулась благодійна акція «Подарунок від Святого Миколая»

22.12.2018 | 16:38

За традицією, яка триває вже багато років поспіль, студенти та викладачі економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка провели щорічну благодійну акцію «Подарунок від Святого Миколая».
Упродовж 18-20 грудня 2018 року за підтримки профспілкової організації та Студентської ради економічного факультету студенти відвідали три освітні установи Львівщини, в яких проживає та навчається понад 220 дітей, а саме: Краковецьку спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат I-II ст. для дітей з особливими освітніми потребами, школу-інтернат №104 у смт. Брюховичі та Львівський дитячий будинок №1 для дітей-сиріт.
Студенти підготували театральні дійства, подарували дітям солодощі та фрукти. Для потреб закладів на зібрані благочинні внески закуплено шкільне приладдя, канцелярські товари, засоби гігієни, побутову хімію, посуд. Найціннішим подарунком для дітей стала тепла та затишна атмосфера, позитивні емоції та враження від свята.
Організаційний комітет висловлює щиру подяку всім студентам, викладачам та співробітникам економічного факультету, які долучились до цієї традиційної благодійної акції!