Відбулась зустріч студентів 4 курсу ОП “Бізнес-економіка” з Яриною Майовець, спеціалісткою з розвитку соціальних мереж для бізнесу в Компанії Yarmel, яка поділилась методами просування бізнесу в соціальних мережах.

24.10.2023 | 13:59
Викладачі кафедри економічної теорії завжди прагнуть надавати студентам ОП “Бізнес-економіка” найкращі можливості для навчання та розвитку в сфері бізнесу та економіки. Однією з таких можливостей є зустріч із практиками, де студенти можуть не лише слухати лекції та вивчати теоретичний матеріал, а й спілкуватися із вже досвідченими професіоналами в цій галузі.
⚡️ Нещодавно, в рамках вивчення дисципліни “Економіка та організація Startup-бізнесу” відбулася неймовірно цінна зустріч студентів 4 курсу ОП “Бізнес-економіка” з Майовець Яриною, яка не тільки є досвідченим викладачем економічних дисциплін, а й спеціалісткою з розвитку соціальних мереж для бізнесу в Компанії Yarmel. Ярина поділилася зі студентами не лише теоретичними знаннями, а й власним досвідом та практичними порадами.
Під час зустрічі Майовець Ярина детально розповіла про методи просування бізнесу в соціальних мережах та презентувала всі можливості рекламного кабінету Ads Manager у Meta. На цій зустрічі студенти не лише отримали цінну інформацію, а й мали можливість взяти участь у практичних завданнях, щоб покращити свої навички.
😊 Ми пишаємося нашими студентами за активність та бажання вдосконалюватися. Націленими на успіх, вони готові впроваджувати набуті знання в реальному бізнесі та розвивати свою кар’єру.
Дякуємо Yaryna Mayovets за цю цінну зустріч та за можливість навчатися від найкращих. Бажаємо нашим студентам подальших досягнень та незабутніх досвідів у світі бізнесу.