Відбулася навчальна зустріч студентів з керівницею Агенції розвитку бізнесу та громад

26.04.2023 | 13:55

25 квітня 2023 року відбулася зустріч студентів, які вивчають ДВВС “Економіка і бізнес-планування” (викладач доц. Кривень О.В.) з Анною Костюк – керівницею громадського об’єднання “Агенція розвитку бізнесу та громад”, власницею агенції Kostyuk consulting, підприємицею, бізнес-консультанткою для МСБ у сфері обліку та оподаткування, консультування у відкритті та веденні бізнесу, питаннях побудови та визначення бізнес-моделі компанії, операційному управлінні, бізнес-плануванні, фандрейзингу.
Про що була зустріч? Зокрема про:
📌 доцільність, можливість, переваги залучення грантів для розвитку власної справи, її масштабування чи відновлення;
📌 важливі моменти, на які слід звернути увагу, щоб отримати грант;
📌 роль, особливості, основні правила написання бізнес-плану для отримання гранту, а також доцільність й можливість використання ШІ для написання бізнес-плану;
📌 призначення, обгрунтування, умови отримання гранту від Уряду на створення або розвиток власного бізнесу в розмірі до 250 тис грн;
📌 актуальні грантові пропозиції;
📌досвід співпраці з підприємцями різних сфер щодо підбору грантів, їхнього консалтингового супроводу у написанні грантового проекту.

Дякуємо за максимально актуальну та практичну інформацію. Маємо сподівання на те, що отримані знання студенти зможуть застосувати на практиці.