Вітаємо випускників 2022 року спеціальності «Менеджмент»

09.02.2023 | 17:34

Дорогі наші Випускники!

Не у простий час Ви розпочинаєте свою професійну кар’єру. Та сподіваємося, що такі складні виклики сьогодення лише загартують Вас, допоможуть розібратися у собі, своїх цінностях, життєвих принципах і пріоритетах.

Завершуючи навчання на нашій спеціальності «Менеджмент», освітній програмі «Менеджмент організацій і адміністрування», ми хочемо, щоб кожен з Вас зрозумів, що за керівником стоять малі та великі колективи – люди, персонал. Тому будьте відповідальними перед ними, будьте відповідальними за рішення, які будете приймати!

Можливо багатьох управлінських тонкощів, нюансів та технологій ми тут Вас і не навчили, і не дали відповідей на усі Ваші запитання. Але це і не було нашим основним завданням, та й Університет – це не істина в останній інстанції. Львівський університет – це, насамперед, місце, простір, де зароджується, твориться і пропагується дух науки, прогресу, інновацій, який впливає на формування міцного фундаменту знань. На цьому фундаменті Ви будете будувати своє професійне майбутнє.

Тому бажаємо Вам не втрачати цього університетського духу, стати професіоналами своєї справи, адже від професіоналізму наших керівників, особливо як показує війна росії проти України, залежать на пряму наші перемоги. А ще, і це найважливіше, бажаємо Вам стати людьми з великими серцями – щирими, правдивими, відповідальними, незрадливими, відважними, безкорисними. Бо з таких сердець формується могутнє серце України, яка була, є і буде!!!

З великою повагою,

професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту