Вийшов з друку навчальний посібник «Національна економіка України»

16.04.2021 | 14:18

На кафедрі економіки України вийшов з друку навчальний посібник проф. Л.С.Гринів і проф. М.В.Кічурчак «Національна економіка України».

У навчальному посібнику розглянуто теоретико-методологічні та прикладні засади розвитку національної економіки України. Досліджено предмет, особливості та теорії національної економіки, структуровано характер і стратегії розвитку економіки України, визначено напрями структурних змін, механізми її державного регулювання та окреслено стратегічні перспективи формування економіки сталого розвитку в Україні. Представлено аналітичний матеріал та оцінку соціо-еколого-економічних процесів та явищ, що відбуваються в національні економіці України. Ідентифіковано особливості формування конкурентного середовища в умовах реформи децентралізації управління та розглянуто концептуальні напрями зовнішньоекономічної стратегії України.

Навчальний посібник призначено для студентів-економістів вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації, викладачів, магістрантів, аспірантів, а також усіх, хто цікавиться питаннями функціонування національної економіки України.

Гринів Л.С., Кічурчак М.В. Національна економіка України: навч. посібник. Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2020. 470 с.

ISBN 978-617-10-0602-7