Знайомство з професією маркетолога

29.04.2023 | 22:48

Перед учнями старших класів постає одне з найважливіших в житті завдань ‒ вибір майбутньої професії. Порада, обмін досвідом з тими, хто такий вибір вже зробив, додаткова інформація про різноманітні професії – все це допомагає школярам визначити, якій справі присвятити власні таланти, вибрати заклад, в якому можна здобути професію і стати конкурентоспроможним фахівцем, визначити навчальні предмети, за якими потрібна особлива підготовка для успішного вступу.

28 квітня 2023 на кафедру маркетингу завітала група старшокласників, які навчаються в СЗШ № 96 м. Львова, разом з вчителями Ладигою О. С. і Нискогуз О. В. Була проведена зустріч зі студентами і викладачами кафедри маркетингу, під час якої заступник завідувача кафедри маркетингу доц. Городняк І. В. і доц. Врублевська О. В. познайомили гостей з історією і здобутками кафедри, правилами прийому на навчання за спеціальністю 075 «Маркетинг», особливостями підготовки маркетологів на економічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Перед гостями виступила студентка групи ЕКН-32с Генько Дарина. Вона розповіла школярам про сучасні технології маркетингу в соціальних мережах, які студенти освітньої програми «Маркетинг» опановують під керівництвом доц. Кузика О. В., а також свій шлях до професії і досвід роботи маркетологом в компанії. Студентка групи ЕКН-33с Заморенна Марія поділилася власними враженнями від навчання на освітній програмі «Маркетинг» і позитивною мотивацією. Гості оглянули приміщення факультету і відвідали бібліотеку факультету.

Сподіваємося, що спілкування і знайомство зі спеціальністю було корисним і допоможе старшокласникам орієнтуватися у величезному розмаїтті сучасних професій.