Зустріч групи забезпечення ОПП зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фіскальне адміністрування та митна справа» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

05.04.2023 | 23:49

17 березня 2023 року відбулась онлайн зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фіскальне адміністрування та митна справа» з групою забезпечення.

З метою забезпечення високого рівня якості освіти під час зустрічі обговорювались компоненти та фахові компетентності освітньо-професійної програми. Здобувачі вищої освіти висловлювали свої думки і побажання щодо наповнення освітньої програми, можливості впровадження у освітній процес нових навчальних дисциплін, а також викладання низки дисциплін англійською мовою. Обговорення освітньої-професійної програми надало можливість виявити її слабкі місця, зрозуміти потреби здобувачів вищої освіти у змінах в освітній програмі з метою підвищення її якості, а також доцільність зміни назви і відкриття ОПП «Митна справа та фіскальне адміністрування».