Зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» з колективом кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту

11.04.2023 | 22:01

06.04.2023 року відбулась зустріч колективу кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

На зустрічі були присутні студенти груп Екф 41с, Екф 42с, Екф 43с, завідувач кафедри, порадники груп, гаранти освітніх програм, науково-педагогічні працівники кафедри.

З вітальним словом виступив завідувач кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту проф. Крупка М.І., який нагадав, що Міністерством юстиції України офіційно зареєстровано накази Міністерства освіти і науки України № 276 «Про затвердження Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році» та № 277 «Порядок прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2023 році», наголосив на важливості надання якісних освітніх послуг та запросив вступати до магістратури за освітньо-науковою та освітньо-професійними програмами, освітній процес за якими забезпечує кафедра фінансів, грошового обігу і кредиту Львівського національного університету імені Івана Франка.

Професор Дропа Я.Б., доценти Петик М.І. та Рубаха М.В. розповіли студентам про всі деталі вступної кампанії 2023 року, зокрема про формат фахових вступних випробувань, єдиний вступний іспит, єдине фахове вступне випробування; терміни подання заяв на вступ та оригіналів документів, можливості складання цих іспитів тощо.

Гаранти освітніх програм проф. Ванькович Д.В., проф. Замасло О.Т., проф. Підхомний О.М. ознайомили студентів з освітніми компонентами та можливостями, які відкривають перед здобувачами, ОНП «Фінанси і кредит», ОПП «Фінанси та інноваційно-інвестиційні технології», ОПП «Митна справа та фіскальне адміністрування».

Бажаємо успіхів у вступній кампанії!