Перемога студентів економічного факультету у Всеукраїнському конкурсі стартапів “Від ідеї до успіху”

17.11.2022 | 20:26

Студенти спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” економічного факультету Оскар Сорока та Андрій Асютін із стартапом «Travel Go» здобули призове третє місце у VI Всеукраїнському конкурсі студентських проєктів “Від ідеї до успіху”, який проходив у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Цей престижний конкурс організовано для студентів бакалаврату та магістратури ЗВО України в межах проєкту Jean Monnet Center of Excellence «European Studies of Social Innovation in Education» (ESSIE) (2022-2025).

Учасники конкурсу мали змогу презентувати свої роботи за такими тематичниим секціями:
Секція 1. Проєкти в аграрному секторі.
Секція 2. Проєкти в інших секторах економіки.
Секція 3. Соціальні проєкти.
Секція 4. Проєкти розвитку громад.

Змагання проходили у 2 тури. Для участі в 1-му відбірковому турі учасникам необхідно було надіслати до організаційного комітету відео представлення проєкту, його Power Point-презентацію та коротке резюме. Незалежна конкурсна комісія, сформована з представників працедавців, обрала найкращі студентські роботи для фінального 2-го туру конкурсу, який відбувся 9-10 листопада 2022 р. в режимі онлайн.

Авторитетне журі високо оцінило проєкт туристичного мобільного додатку «Travel Go» студентів економічного факультету Оскара Сороки та Андрія Асютіна і нагородила їх дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо Оскара та Андрія, а також їх керівника професора кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Назара Демчишака з перемогою і бажаємо подальших успіхів у їх діяльності!

Відео пітчу стартапу Оскара Сороки та Андрія Асютіна: