Про гостьову лекцію та зустріч здобувачів освітнього процесу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» із стейкхолдером – аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers

07.10.2024 | 17:02

✅ 7 жовтня 2024 р. в межах курсу «Фінансовий аудит» (лектор – доц. Віра Кміть) та в рамках співпраці кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту зі стейкхолдерами відбулась гостьова зустріч та лекція на тему «Ефективність роботи фінансового аудитора: команда, тайм-менеджмент та комунікація на практиці».
🔷Експерти аудиторської компанії PwC Lviv SDC тімлідери Яна Женьчук і Оксана Козак залучили здобувачів 4 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» до цікавої та жвавої дискусії, в процесі якої студенти мали можливість вникнути в особливості професії фінансового аудитора, зокрема роботи в команді, застосування ефективних стратегій і технік тайм-менеджменту, а також навичок комунікації.
🤝Особлива подяка студенту магістратури спеціальності 072 Тарасу Мотрюку – старшому спеціалісту команди аудиторів відділу Assurance, який поділився власним досвідом стажування із подальшим працевлаштуванням, наголосив про можливість поєднувати навчання в Університеті із роботою в компанії, де головне – знання мови на рівна А2 та бажання вчитися і розвиватися у сфері фінансів.