Про зустріч студентів 2 курсу спеціальності “Облік і оподаткування” з викладачами, які розробили та пропонують до вивчення навчальні дисципліни циклу практичної та професійної підготовки

13.03.2024 | 18:45

11 березня 2024 року в онлайн форматі на платформі ZOOM відбулася зустріч студентів 2 курсу денної форми навчання ОП «Облік, економічний аналіз і оподаткування в бізнесі» та ОП «Діджитал облік, бізнес консалтинг і аудит» з викладачами кафедри, які розробили та пропонують до вивчення нові навчальні дисципліни циклу практичної та професійної підготовки.
Студенти мали можливість ознайомитися з презентаціями курсів, отримати посилання на базові матеріали, задати питання викладачам. Зустріч була організована гарантами освітніх програм доц. Ярославою Кріль та Вірою Шевчук., модератором виступила доц. Звенислава Бандура.
До зустрічі долучилися і презентували нові розроблені курси доценти: Ганна Головчак, Надія Хоча, Зоряна Тенюх, Юлія Попівняк, Євген Цікало, Христина Демків, Ірина Дутчак, Уляна Пелех, Наталія Мельник.
Загалом студентам було представлено 12 дисциплін вибору з циклу практичної та професійної підготовки та 3 дисципліни вільного вибору Університету, які читає кафедра. Дякуємо всім за співпрацю і чекаємо виваженого вибору здобувачів вищої освіти!!