Зустрічі із заступницею директора департаменту управління регіональною мережею страхової компанії UNIQA Загричук Оксаною студентів бакалаврату

02.05.2024 | 13:51

Два дні поспіль на запрошення доцента кафедри банківського і страхового бізнесу Іршак Олесі Степанівни у межах вивчення дисципліни “Банківництво і страхування” було організовано зустрічі із заступницею директора департаменту управління регіональною мережею страхової компанії UNIQA Загричук Оксаною Богданівною, яка ознайомила студентів другого курсу ОП «Економічна кібернетика» та ОП «Бізнес-економіка» з історією страхування та роботою страхових компаній.
На зустрічі розглянули види страхування, особливості страхування життя, розвиток страхування в умовах війни та багато іншої корисної та цікавої інформації. Студенти брали активну участь в обговоренні страхових випадків, цікавилися конкретними ситуаціями, що виникають у реаліях сьогодення.
Щиро дякуємо Загричук Оксані Богданівні за цікаву інформацію та практичні поради, які дозволять здобувачам сформувати якісні навики та отримати фахові компетентності для розвитку страхової системи У країни.