Професор кафедри економіки України Маріанна Кічурчак відвідала Університет Міньо (Португалія) у межах програми викладацької мобільності Erasmus+

12.03.2024 | 19:22

З 4 по 8 березня 2024 року професор кафедри економіки України Маріанна Кічурчак брала участь у викладацькій мобільності Erasmus+ Key Action 1: Learning Mobility в Університеті Міньо (Португалія). Участь професора Маріанни Кічурчак у програмі була продуктивною, плідною та насиченою . Це зустрічі з керівництвом та викладачами Школи економіки та управління, під час яких обговорювалися перспективні напрями розвитку співпраці, ознайомлення з підходами до викладання навчальних курсів і спілкування із студентами Університету Міньйо.

Професор Маріанна Кічурчак мала честь читати лекції студентам-бакалаврам, яких навчає професор Крістіна Матос. Її лекції були присвячені стратегіям розвитку зовнішньоекономічних відносин України. Зокрема, було висвітлено стратегічні рамки для покращення зовнішньоекономічних відносин України. Крім того, в лекціях розглянуто інституційні особливості розвитку зовнішньоекономічних відносин в Україні та шляхи міжнародної економічної інтеграції. Особливу увагу приділено розвитку ініціатив співпраці з міжнародними організаціями з метою сприяння економічному розвитку та післявоєнній відбудові економіки України.