Студент економічного факультету Львівського університету Станіслав Корчемлюк – срібний призер Кубка Європи з дзюдо серед юніорів

04.04.2022 | 18:14

27 березня 2022 р. студент першого курсу економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Станіслав Корчемлюк виборов почесну срібну медаль на престижному міжнародному турнірі Кубку Європи з дзюдо серед юніорів (U-21), який проходив в Афінах (Греція).

Усі поєдинки попередніх раундів та півфінальну сутичку наш спортсмен виграв достроково, поступившись у фіналі у рівній боротьбі лише атлетові з Азербайджану. Станіслав був єдиним представником України серед чоловіків на цьому змаганні.

Ця подія переконливо засвідчила, що навіть у час складних випробувань українці зберігають силу духу, прагнуть до перемоги і обов’язково здобудуть її не лише на спортивних майданчиках, але і у боротьбі з російським агресором-окупантом!

Вітаємо Станіслава Корчемлюка та його наставника Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури, майстра спорту Араза Тувакова з визначним успіхом на міжнародній арені і бажаємо їм подальших спортивних перемог!