25 квітня 2023 р. відбулася дистанційна профорієнтаційна зустріч адміністрації економічного факультету Львівського університету із абітурієнтами

26.04.2023 | 12:50


25 квітня 2023 року адміністрація економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка провела профорієнтаційну зустріч з абітурієнтами. Зустріч відбулась дистанційно на платформі Zoom.

Презентацію про факультет та особливості цьогорічної вступної кампанії до ЗВО України зробив декан факультету Ростислав Михайлишин. У своєму виступі він детально розповів про спеціалізації та освітні програми, які є на факультеті, а також про можливості для студентів та перспективи їх майбутньої кар’єри. Декан також звернув увагу на особливості вступної кампанії 2023 року та вимоги до абітурієнтів.

Після презентації представники адміністрації факультету відповіли на запитання учасників зустрічі. Було порушено багато питань, пов’язаних з процесом вступу, умовами навчання, можливостями для студентів та іншими темами, які цікавлять майбутніх здобувачів вищої освіти.

Сподіваємося, що зустріч була корисною та інформативною, абітурієнти отримали відповіді на свої запитання та детальну інформацію про факультет. Дякуємо учасникам цієї події і запрошуємо усіх на наступні профорієнтаційні заходи на економічному факультеті Львівського університету!