Львів попрощався із загиблим Героєм Олегом Кунинцем, випускником економічного факультету ЛНУ імені Івана Франка

07.02.2023 | 19:32

Сьогодні, 7 лютого 2023 р., у Львові попрощалися з випускником економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Олегом Кунинцем, який загинув 28.01.2023 р., захищаючи Україну від російських окупантів.

Чин похорону розпочався об 11:00 год. у Гарнізонному храмі Святих Апостолів Петра і Павла, відтак, після міської церемонії прощання на площі Ринок, відбулось поховання Героя на Личаківському кладовищі.

Олег Кунинець народився 13.08.1986 р. у Львові. Навчався у «Школі-гімназії І – III ступенів імені Блаженного Климентія та Андрея Шептицьких». Закінчив економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Економічна кібернетика».

Працював у будівельній сфері. Захоплювався бойовими мистецтвами.

Із початком повномасштабного вторгнення російських окупантів став на захист Батьківщини до лав 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Проходив вишкіл у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії.

У Олега Кунинця залишилися мама та дві сестри.

Студенти та викладачі Університету висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким захисника України! Вічна пам’ять і слава Герою!