Маркетинг влітку: вивчаємо бренди на ринку США разом з «ЕФ Кластер»

17.07.2023 | 17:35

14 липня 2023 року студенти, які навчаються за спеціальністю «Маркетинг», взяли участь у вебінарі на тему «Бренди на ринку США», який організувала Громадська спілка «ЕФ Кластер» та компанія ТОВ «Група компаній «Трейдекс», що входить до її складу.

ТОВ «Група компаній «Трейдекс» є партнером кафедри маркетингу, і зазначений вебінар ‒ вже не перший захід, до якого долучаються представники маркетингової спільноти Львівського національного університету імені Івана Франка. Кожна така зустріч ‒ це можливість для викладачів і студентів почерпнути від фахівців-практиків найсвіжішу інформацію про проблеми, з якими стикаються українські компанії в своїй маркетинговій діяльності, особливості зарубіжних ринків, стан попиту і очікування зарубіжних споживачів, яскраві кейси успіхів та невдач, що є не менш повчальними.

Головний спікер вебінару, Валерій Сухицький, відомий експерт з більш ніж двадцятип’ятирічним досвідом роботи в меблевій галузі, аналітик, член Правління Громадської спілки «ЕФ Кластер», CEO компанії «SV&Partners», розповів про види брендів, фактори, що роблять бренд міжнародним, американські та європейські меблеві бренди, а також про особливості виведення бренду на американський ринок.

Директор ТОВ «Група компаній «Трейдекс» Любов Сукненко, експерт в галузі організації виставкової діяльності та міжнародного маркетингу, познайомила слухачів із специфікою американських національних галузевих виставок, яку слід врахувати маркетологам українських компаній під час просування продукції меблевої галузі на ринок США.

Слухачі вебінару отримали цінні знання і практичні поради від експертів галузі щодо роботи на ринку США. Відеоматеріали заходів, які проводить «ЕФ Кластер», є корисним навчальним ресурсом як для українських компаній, так і для  студентів-маркетологів, адже нюансами практичного маркетингу, від яких часто вирішальною мірою залежить успіх, діляться досвідчені фахівці «ЕФ Кластер». Кафедра маркетингу висловлює вдячність Громадській спілці «ЕФ Кластер» і ТОВ «Група компаній «Трейдекс» за співпрацю і можливості навчання для наших студентів.

 

Підготувала доц. Врублевська О. В.