Робоча зустріч гарантів освітніх програм зі стейкхолдерами

11.07.2024 | 22:21

11 липня 2024 р. відбулася робоча зустріч гарантів освітніх програм «Економічна аналітика та бізнес-статистика» (доц. Лутчин Н.П.), «Економіка та правове регулювання в бізнесі» (проф. Гринькевич О.С., проф. Матковський С.О.)», «Інформаційні системи у менеджменті» (доц. Прийма С.С.) з керівником ІТ-компанії A-Solution Development Мар’яном Швецем.

Керівник компанії A-Solution Development Мар’ян Швець окреслив коло інформаційно-аналітичних задач, які компанія вирішує на замовлення бізнесу та інших клієнтів, визначив перспективні форми співпраці у реалізації освітніх програм з елементами дуальної форми навчання.

Учасники робочої зустрічі погодили основні питання договору про співробітництво, напрями його реалізації, зокрема, в оновленні програм навчальної, виробничої та переддипломної практики,  їх проведення за підтримки компанії A-Solution Development, спільній розробці тематики кваліфікаційних робіт, а також залученні викладачів і студентів до виконання бізнес-задач і дослідницьких проєктів.