Співпраця з Львівською міською радою: Експертки управління персоналом спілкувалися із студентами магістерської програми “Менеджмент організацій та адміністрування”

02.06.2023 | 16:00

Спеціально для студентів магістерської програми “Менеджмент організацій та адміністрування” ЛНУ ім. І. Франка відбулася гостьова лекція циклу «Crises Management Expert». Цього разу лекцію провели фахівці управління персоналом Львівської міської ради: Богдана Яремчук – начальник відділу підбору та оцінки персоналу, заступник начальника управління персоналом, та Наталія Рудкевич – начальник відділу навчання, стажування та практики.

Тема лекції: «Управління персоналом в умовах кризи». В ході заняття  експертки розповіли про виклики воєнного часу, з якими стикнулися працівники,  зміну підходів та методів управління персоналом, досвід соціально-психологічної підтримки колективу, взаємодію та співпрацю з службовцями місцевого самоврядування з окупованих та прифронтових регіонів.

Гостьова лекція відбулася в рамках вивчення нормативної дисципліни «Економічна безпека та антикризове управління» (2 сем.) ОПП магістра «Менеджмент організацій та адміністрування» на запрошення авторки курсу доцентки кафедри менеджменету Маріанни Кохан за сприяння Відділу кар”єрного розвитку та співпраці з бізнесом.
Нагадаємо, що Львівська міська рада є  постійним надійним партнером Львівського національного університету імені Івана Франка. Інституційно стосунки закріплені угодою про співпрацю, яка передбачає організацію стажувань і практики для студентів, аспірантів, викладачів, спільну організацію наукових конференцій, симпозіумів, семінарів, проведення лекцій, семінарів та навчань за участю спеціалістів, участь у формуванні тем курсових, дипломних та кваліфікаційних робіт, програм практик та окремих курсів підготовки, долучення до процесу створення (оновлення) освітніх програм тощо.
Студенти спеціальності «Менеджмент» неодноразово брали участь у організованій програмі стажування ЛМР «Перший кар’єрний крок», проходили виробничу та переддипломну практику у різних відділах ЛМР. Викладачі тісно співпрацюють з різними підрозділами Львівської міської ради при проведенні як наукових досліджень, так і організації навчально-ознайомчих заходів. На сьогодні випускники магістерської програми “Менеджмент організацій та адміністрування” працюють у різних підрозділах Львівської міської ради, займаючи адміністративні та управлінські посади.