Студентки освітньої програми «Міжнародна економіка» взяли участь у реалізації проєкту “Edu Up”

27.10.2022 | 20:18

Нещодавно студентки 2 курсу освітньої програми «Міжнародна економіка» Гнідець Христина, Роспопа Дарина, Чонка Олена та Шуляк Анастасія-Марія, які є членкинями неприбуткової волонтерської організації AIESEC, стали учасниками проєкту з поширення обізнаності серед молоді Edu UP. Основною його метою є поширення (популяризація) цілей сталого розвитку, що є надзвичайно важливим для процвітання нашої країни. Проєкт, зокрема, передбачає створення можливостей для дітей та юнацтва отримувати різносторонні знання і відкривати для себе нові горизонти.
У межах реалізації цього проєкту студентки були залучені у ролі амбасадорів до проведення уроків для учнів 5-11 класів Львівських шкіл та гімназій на такі теми: “Мистецтво тайм-менеджменту”, “Кар’єрний розвиток”, “Безпека в інтернеті”.
Наші другокурсниці проводили уроки англійською мовою. Заняття вдались цікавими та змістовними, викликали особливий інтерес та позитивні відгуки дітей та молоді й залишили приємні спогади про спілкування.
Дівчата поділилися враженнями від участі у проєкті.

Дарина Роспопа: «Впевнено можемо сказати: усі задоволені! По-перше, це стало незабутнім досвідом для наших волонтерів, який допоможе удосконалити їхні особисті hard і soft навички. По-друге, приємно усвідомлювати, що докладаєш зусиль до виховання юнацтва.»

Гнідець Христина: «Було надзвичайно цікаво поділитися своїми знаннями й досвідом, почути думку учнів, їхні історії, поспілкуватися на актуальні теми. Діти дуже здібні, цілеспрямовані й розумні, кожен із них – особистість, яка розкривається по-своєму й від цього стає більш унікальною. Спільна праця принесла лише задоволення. Хотілося би побачити таких людей серед студентів нашого університету, а особливо – рідного економічного факультету.»

Олена Чонка: «Неймовірно радію нагоді бути частиною такого волонтерського проєкту, який переймається питаннями розвитку молоді! Ми живемо у скрутні часи, й надзвичайно важливо зараз здобувати перемоги на всіх фронтах, у тому числі й освітньому. Майбутнє України залежить від кожного з нас, тому необхідно мобілізувати максимум зусиль, аби країну у спадок отримали розумні, талановиті, креативні й сповнені патріотизму громадяни. Нам своє робити!»

Вкотре пишаємось нашими студентами, які вміють не тільки добре навчатися, а й виявляти активну громадянську позицію, небайдужість до нагальних проблем сьогодення і готовність брати участь у підтримці й реалізації актуальних соціальних проєктів.

Порадники другого курсу освітньої
програми «Міжнародна економіка»

Ірина Грабинська, Ігор Шегинський