Відійшла у вічність доцент кафедри економіки підприємства Осідач Оксана Павлівна

22.07.2024 | 12:58

Колектив економічного факультету з глибоким сумом повідомляє, що 16 липня 2024 року на 61 році життя відійшла у вічність наша колега, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства ОСІДАЧ ОКСАНА ПАВЛІВНА.

На економічному факультеті Оксана Павлівна пройшла шлях від молодшого наукового співробітника до доцента кафедри економіки підприємства. Була висококваліфікованим педагогом та успішним керівником. Більше десяти років працювала деканом факультету обліку та підприємництва Інституту післядипломної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка. Вела активну наукову діяльність та брала участь у чисельних міжнародних проєктах.

У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу близьких, рідних покійної. Світлий спомин про Оксану Павлівну назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам’ять…

Заупокійна молитва (9 днів) відбудеться у середу, 24 липня, о 09.00 год  у Преображенській церкві (Церква Преображення Господа Нашого Ісуса Христа)  за адресою: вул. Краківська, 21, м. Львів.